Home Forums Bullshit New Website

Viewing 0 posts
Viewing 20 posts - 181 through 200 (of 250 total)
  • Author
    Posts
  • Zack
    Keymaster
    Post count: 114

    Pat – I updated your permissions so you should be able to make new forums, new topics, private forums, etc…

    I’m not sure what is up with the Randomness thread, but ill take a closer look this afternoon. It appears to be linking to the correct (most recent) post, but it does not know what page that post is on so it defaults to the first page.

    My car is awesome! The only thing I’ve had to do is tension the fan belt!

    I don’t take many pictures, but here’s one from a couple of weeks ago when we got slammed with snow:IMG_20180223_185931

    Rustabus
    Participant
    Post count: 1843

    Glad you are enjoying your Bug!!!!! Thanks for the website work!!! Yeah, Randomness now bumps to the first page  but if that is the biggest problem on the website presently I think you are kicking ass!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

    hubcap
    Participant
    Post count: 16

    Hi, I was at Volksworld Show yesterday and have started getting my VWmojo back,  finally had some time to check out the new site properly today, great work.  Been having a quick look but can’t find out how to upload a profile picture, any help gratefully received. Thanks

     

    amongst many cool rides, I would have happily driven in, it still makes me smile most to drive my bus.IMG_0073

     

     

     

    Zack
    Keymaster
    Post count: 114

    Welcome back hubcap!

    I have been trying to work out issues with profiles for awhile now, those issues namely being:

    • Profile picture can no longer be edited (by user)
    • Signature can no longer be edited (by user)
    • Password cant be changed (by user)

    If you have an image you would like to be set as your profile picture I can manually upload it, and once summer rolls around ill have more time to actually fix those issues ?

    ColeB
    Moderator
    Post count: 1502

    I can’t seem to post photos today… Any reason for this?
    The photo upload button is gone and the site won’t let me drag and drop photos directly.

    Thanks, Cole

    Zack
    Keymaster
    Post count: 114

    I fixed that issue, looks like some of my code for a plugin was messing with everything else. Once you either clean your cache or wait long enough you should see the image button again.

     

    Thanks for letting me know that was happening!

    ColeB
    Moderator
    Post count: 1502

    Thanks for fixing it Zack! Super quick.

    hubcap
    Participant
    Post count: 16

    Hey Zack, I typed this yesterday and then couldn’t post it, looks like you fixed most of it already, great work.

    thanks for the reply, for now please could you use the pic I posted above, I can find a better one later, also noticed that the log in/register doesn’t seem to work on my iPad to allow me to comment, also the header photo is just white.

    One last thing has the photo button disappeared from the comments box? I was just posting in Franz thread and was going to add a picture from my phone, but the button I used yesterday is gone.

    Keep up the good work, I wouldn’t know where to begin.

    Zack
    Keymaster
    Post count: 114

    Thanks Hubcap!

    I just changed your profile picture to your bus!

    I think all of those problems were caused by one very small problem i created yesterday when working on the gallery, but i fixed that problem this morning so all should be good again!

    hubcap
    Participant
    Post count: 16

    Thanks Zack

    You’re a legend!

    Nice one, have a great day

    John Jones
    Keymaster
    Post count: 6326

    Thanks for all you do ZACK!!!!!   😎

    BBWB
    Participant
    Post count: 797

    Dag’gum web site won’t take a picture to day. One attempt got hung up at 100%. All other attempts were somewhere in between that and zero.

    I'm at the age where "fuck off", "fuck you", and "fuck it" answer most questions.

    QTVW
    Participant
    Post count: 1

    HI  I AM LOOKING FOR THE BUILD UP OF THE BLACK MANX STREET STRIP BUGGY , A WHILE AGO . BE GREAT TO GET ANY INFO ON THIS CAR AS HAVE A SIMILAR PROJECT IN NZ . THANK’S HARRY

    Pete
    Participant
    Post count: 860

    Belongs to Scott Sain in Charleston, SC.  Pictures are in the KCW gallery under Type I folder, “Scott’s Buggy” (It won’t link directly to the folder for some reason).

     

    John Jones
    Keymaster
    Post count: 6326

    if I remember right.. this is a pic from the paint session… 😎

    indaskiviesa _1

    Franz
    Keymaster
    Post count: 3363

    Hey Zack, noticed you updated some contact info. But we lost the search bar. The search option in the top right corner next to the user info seems to be broken?

    Zack
    Keymaster
    Post count: 114

    I re-enabled the search bar, no need to worry about the search button in the top right corner. It is only seen by administrators and searches for different things

    Rustabus
    Participant
    Post count: 1843

    I’m having a hard time filling up the entire homepage with my stupid comments!! Zack, can you make it a bit smaller so I can win??!!?!? 😉

    John Jones
    Keymaster
    Post count: 6326

    So you guys probably noticed the new email on the home page… I’m tired of paying for AOL…. I’ve had that email since the beginning of internet!

    So I don’t even know how to check the john@kustomcoachwerks… I hope no one is emailing me yet.. 😎  I want to get through the auction and what not before I cancel my aol… so next month…  I want to make my monthly bills as low as they can be…  the less shit coming out of my account the better!  So zack you might check it I guess…. ??8-)

    Hey Zack.   One of Bubba;s friends.. and now a customer.. “Bo’s turkis deluxe”   Needs to get back on the forums… I think he got kicked off in one of the security upgrades or something…  😎    Bo.. email Zack directly… it’s   zack@kustomcoachwerks.com  he’ll get you set back up!   Tell him your old screen name.. I think it was Bo.

    John Jones
    Keymaster
    Post count: 6326

    Thanks Guys… That worked perfect…..  I love my web site… 😎  😎  I do not need a cell phone. I have the word wide web…. 😎  😎  How about that…. 😎

Viewing 20 posts - 181 through 200 (of 250 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.